100 % ČISTA EKOLOŠKA SENA

89000309

Brezbarvna kana (nevtralna  kana) ne daje barvo lasem, ampak vse druge ugodnosti kane. Zelo priročena za ljudi, ki želijo izkoristiti zdravilne lastnosti kane, vendar ne želijo barvanje las. Je odličen balzam za lase in jih naredi mehke, sijoče.Lasje zdravljene brezbarvno kano sijejo od zdravja.

Sena ali brezbarvna kana obarva zlato-rumenkasto in obarva svetle lase. Spodbuja zdrave, mehke in sijoče lase, pomaga tudi odstraniti prhljaj. Deluje protiglivično in antibakterijsko.

Dolina Indusa je polna rastline Cassia Italica-SENE oz. brezbarvne kane, popolnoma naravna, brez kakršnegakoli kemičnega tretiranja.  SENA deluje kot balzam. Lase naredi sijoče, zdrave, močne in ne spremeni naravne barve vaših las. SENA je odlična za zdravljenje poškodovane las. Preprečuje prezgodnje sivenje, deluje kot zdravilo proti prhljaju, zdravi lasišče in jih naredi močne, da jih zaščiti pred izpadanjem.

INDUS VALLEY BREZBARVNA KANA oz. SENA je USDA, ECOCERT in India Organic certificirana. To je res odličen regenerator za vaše lase.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 8,90

100% ekološka barva za lase

Kombinacija KANE, BREZBARVNE KANE-SENE in INDIGA, trikrat presejano

EKOLOŠKO. BREZ KEMIKALIJ, BREZ GNOJIL !

 

Obarva, preprečuje izpadanje las, prhljaj, primeren za osebe z alergijami.

Ne vsebuje kemičnih, sintetičnih gnojil ali pesticidov. Indus Valley Bio Organic ekološka barva las je USDA, ECOCERT in 100% ekološko certificirana barva zalas.

Vsebuje KANO (Lowsonia Inermis), INDIGO (Indigofera Tinctoria), BREZBARVNA KANA-SENA (Cassia Auriculata).

Kombinacija teh treh zelišč vam daje željeno barvo las v samo 40 min.

Sena Sena

Sena ali brezbarvna kana obarva rumenkasto in obarva svetle lase. Spodbuja zdrave, mehke in sijoče lase, pomaga tudi odstraniti prhljaj. Deluje protiglivično in antibakterijsko.

 

  1. Dodajte želeno količino EKOLOŠKE BIO MEŠANICE v vodo, da naredite gosto pasto s toplo vodo.
  2. Lase navlažite z vodo in nanesite pasto s čopičem .
  3. Pasto pustite na laseh približno 30 - 45 minut. Temeljito sperite z vodo, dokler teče umazana voda.

 

Paket vsebuje: 100 g kanine mešanice za barvanje las, par rokavic in navodila.