KANA, INDIGO, SENA

Kana izloči rdečkasto, indigo črnomodro in sena zlato barvilo. 

100 % ČISTA EKOLOŠKA SENA  59 100 % ČISTA EKOLOŠKA SENA

89000309

Brezbarvna kana (nevtralna  kana) ne daje barvo lasem, ampak vse druge ugodnosti kane. Zelo priročena za ljudi, ki želijo izkoristiti zdravilne lastnosti kane, vendar ne želijo barvanje las. Je odličen balzam za lase in jih naredi mehke, sijoče.Lasje zdravljene brezbarvno kano sijejo od zdravja.

Sena ali brezbarvna kana obarva zlato-rumenkasto in obarva svetle lase. Spodbuja zdrave, mehke in sijoče lase, pomaga tudi odstraniti prhljaj. Deluje protiglivično in antibakterijsko.

Dolina Indusa je polna rastline Cassia Italica-SENE oz. brezbarvne kane, popolnoma naravna, brez kakršnegakoli kemičnega tretiranja.  SENA deluje kot balzam. Lase naredi sijoče, zdrave, močne in ne spremeni naravne barve vaših las. SENA je odlična za zdravljenje poškodovane las. Preprečuje prezgodnje sivenje, deluje kot zdravilo proti prhljaju, zdravi lasišče in jih naredi močne, da jih zaščiti pred izpadanjem.

INDUS VALLEY BREZBARVNA KANA oz. SENA je USDA, ECOCERT in India Organic certificirana. To je res odličen regenerator za vaše lase.

  • 8,90

100 % ČISTI EKOLOŠKI INDIGO 60 100 % ČISTI EKOLOŠKI INDIGO

89000310

100% organski indigo prah črno-modrikaste barve, pripravljen iz svežih listov indigo rastline, kateri dajejo lasem popolno barvo in sijaj.  Kadar se pomeša s kano daje najlepše odtenke in odtenke las in to naravno brez kakršnih koli stranskih učinkov.Indigo prah se uporablja za poglobitev intenzivnosti  barve las. Oksidira, kadar je izpostavljen zraku in vodi , ko se zmeša s toplo vodo je pripravljen za uporabo. Deluje antiseptično. Indigo lahko trenutno povzroči občutek blagega draženja na lasišču ali koži, kar je normalno. Zelo malo ljudi so občutljivi na indigo .Priporočamo, da opravite testobčutljivosti in nanesete indigo na kožo za 30 minut.

  • 8,90

100%ČISTA EKOLOŠKA KANA ''Body art''

89000349

•  100% ekološka čista kana ''Body art'' kakovosti , trikrat presejena brez zrnc za bolj gladko barvanje

•  zrasla brez kemikalij in sintetičnih gnojil
•  neguje lase in lasišče. Odlično pokrivanje sivih / belih las.
•  Kana lase obarva rdečkasto, lasem daje lesk, spodbuja rast las, preprečuje nastanek prhljaja in ima hladilni učinek.

Certificiral: India Organic, ECOCERT.

  • 8,90